četvrtak, prosinca 11, 2008

Velike greške u klađenju i nedostatak sreće!

Klikom na listić povećava vam se slika listića.

Evo i nekih mojih katastrofalnih promašaja na kladionici.

To je kad te sreća napusti ili kad sve dobro napraviš ,a samo malo sreće ti fali.Na gore prikazanom listiću bio sam potpuno siguran u prva tri para, a neki navijački nagon mi je stavio dvojku na At.Madrid na kojeg već dugo kladim i 90% ga zaokružujem.Pobjeglo mi 1248 kuna,odnosno mojih 50kn.

To je ono što se ne radi na klađenju,nema navijanja!

Drugi listić tog isto kobnog dana na kladionici,liga prvaka,sedam parova.Ovaj listić sam slagao za 10kuna čistu ligu prvaka,što više parova i one za koje sam kao siguran.Katastrofalna pogreška!!!Kao što vidite na listiću,da sam samo zamijenio dvojku na Liverpool i neriješeno na At.Madrid.
A pogledajte Barcelonu,čista dvojka 5,25 koeficijent na Šahtjor,Barca je sa nešto većim koeficijentom bila prozirna zamka u koju upadaju često oni koji se boje staviti kontru na osjećaj.

Izmaknulo mi šest tisuća i devetsto trideset pet kuna!Nedostajalo je puno sreće za takvu promjenu.Šteta,velika šteta!

No to nije sve,to je bio utorak 9.12.2008.

Krenimo na srijedu 10.12.2008.

Da me nesreća prati u stopu dva dana za redom nije često,ali ruši moral.Pogledajte sami isti slučaj kao utorak.Traktor mi je neki dan donio novce,a bio je veći koeficijent i moj favorit već dugi niz odigranih listića.Nema navijanja!Nema klađenja na male koeficijente koji su kao ziceri,tu nema pameti ni logike.Ako već bacamo novce u kladionici,neka budu bačeni za nešto veće,a ne za mrvice.


Drugi listić u srijedu čista liga prvaka,osam parova,mali ulog od pet kuna i opet nedostaje ono malo sreće da zamijenim mjesta.Jedinicu na Celtic i neriješeno na Man. Utd.No tko je tako napravio svaka čast,neka mi pokaže listić!

Meni je ovdje izmaknulo šest tisuća i dvjesto dvadeset pet kuna.Katastrofa!

1 komentar:

Anonimno kaže...

Greška u klađenju? Pa promijeni taktiku :)